Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ
Mm. näiden toimittajien keittiökalusteet varusteineen ovat tulleet tutuiksi asennustöissäni:
Remontoimiani keittiöitä
Keittiöremontit   Remontointikokonaisuuden hallitseminen Täydellinen keittiöremontti sisältää usein paljon muutakin kuin kaapistojen ja koneiden uusimista. Remontti alkaa suunnitteluvaiheen jälkeen usein vanhan kaapiston puruilla, sen jälkeen tasoitetaan ja maalataan seiniä, ehkä kattokin, ja saatetaan jopa uusia lattiapinnoitekin. Kaapiston välitila laatoitetaan tai siihen asennetaan nykytyylin mukaisesti laminaatti ja jossakin välissä sähkö- ja putkiasentajakin tekevät oman osansa. Kaikki nämä työvaiheet voin mielelläni hoitaa siten, että remontti olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen. Remontin sujuvuuden takaa kokemukseni yli kymmenen kalustetoimittajan kalusteasennuksista. Keittiöremonttiisi tarjoan: -avustaminen suunnittelussa ja luvissa -tarvittaessa olen mukanasi materiaalivalintoja tekemässä -putki- ja sähköurakoijien hankinta ja hallinta -kaapistoon nykyaikaisen LED-valaistuksen asennus laadukkailla tuotteilla -kaikki keittiöremonttiin liittyvät työt yhtenä kokonaisuutena, tai sitten vain haluamasi keittiöremontin työt teettämiisi suunnitelmiin perustuen.   Uudessa keittiössä viihdytään! Itse olen innokas ruoanlaittaja ja hyvän ruoan ystävä, siksi osaan antaa arvoa toimivalle ja viihtyisälle keittiölle. Keittiöremontit ovat töistäni mielenkiintoisimpia niiden monipuolisten työvaiheiden vuoksi, sekä nähdessäni niissä aina uusia oivalluksia käytännöllisyyden, tyylin ja materiaalien osalta.
Remontoimani keittiö
RA-PROJEKTITYÖ
Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ
Keittiöremonttiisi tarjoan: -avustaminen suunnittelussa ja luvissa -tarvittaessa olen mukanasi materiaalivalintoja   tekemässä -putki- ja sähköurakoijien hankinta ja hallinta -kaapistoon nykyaikaisen LED-valaistuksen asennus   laadukkailla tuotteilla -kaikki keittiöremonttiin liittyvät työt yhtenä   kokonaisuutena, tai sitten vain haluamasi   keittiöremontin työt teettämiisi suunnitelmiin   perustuen.
Keittiöremontit
Remontoimani keittiö
Keittiöremontit   Remontointikokonaisuuden hallitseminen Täydellinen keittiöremontti sisältää usein paljon muutakin kuin kaapistojen ja koneiden uusimista. Remontti alkaa suunnitteluvaiheen jälkeen usein vanhan kaapiston puruilla, sen jälkeen tasoitetaan ja maalataan seiniä, ehkä kattokin, ja saatetaan jopa uusia lattiapinnoitekin. Kaapiston välitila laatoitetaan tai siihen asennetaan nykytyylin mukaisesti laminaatti ja jossakin välissä sähkö- ja putkiasentajakin tekevät oman osansa. Kaikki nämä työvaiheet voin mielelläni hoitaa siten, että remontti olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen. Remontin sujuvuuden takaa kokemukseni lukuisten eri kalustetoimittajan kalusteasennuksista. Keittiöremonttiisi tarjoan: -avustaminen suunnittelussa ja luvissa -tarvittaessa olen mukanasi materiaalivalintoja tekemässä -putki- ja sähköurakoijien hankinta ja hallinta -kaapistoon nykyaikaisen LED-valaistuksen asennus laadukkailla tuotteilla -kaikki keittiöremonttiin liittyvät työt yhtenä kokonaisuutena, tai sitten vain haluamasi keittiöremontin työt teettämiisi suunnitelmiin perustuen.   Uudessa keittiössä viihdytään! Itse olen innokas ruoanlaittaja ja hyvän ruoan ystävä, siksi osaan antaa arvoa toimivalle ja viihtyisälle keittiölle. Keittiöremontit ovat töistäni mielenkiintoisimpia niiden monipuolisten työvaiheiden vuoksi, sekä nähdessäni niissä aina uusia oivalluksia käytännöllisyyden, tyylin ja materiaalien osalta.
Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ
Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ